Chiavalon Romano je přítelem zeleninových salátů i rybích specialit

Mít tak v kuchyni univerzálního hráče, se kterým vždy odvedete výborný part. To je sen mnoha kuchařů, přitom odpověď je opravdu blízko. Zapojte olivový produkt z jihu Evropy a pak se chuťové pohárky nebudou stačit divit! Možná najdete i nová oblíbená jídla, přitom stačí jen dvě lžičky tajné ingredience navíc. Kdo má rád ryby, najde zalíbení v zelené lahvičce, jejíž název odkazuje k dědečkovi majitelů olivové farmy. Úspěch ale budete mít i s dobrým kváskovým chlebem, který je v posledních letech stále oblíbenějším víkendovým menu.

Chiavalon Romano

Olivám se hodně daří také na Istrii

O tom, že na Krétě nebo v jiných prosluněných koutech Řecka rostou olivy jako o závod, není nutné dlouze referovat. Kdo byl někdy v této zemi na dovolené, dobře ví, o čem je řeč. A podobně můžeme definovat také Itálii. Ale chorvatský olivový olej rozhodně nepatří do druholigového pelotonu a je pravdou, že kamenitá půda na Istrii se olivovníkům hodně zamlouvá. Jednoznačným důkazem jakosti je potom nízká acidita tekutého výsledku, která se téměř blíží nule. Hodnota pod 0,2 % znamená jediné, olej nebude prakticky vůbec kyselý. Porovnejte s tím, co jste možná někdy dříve pořídili v českých marketech a dočkáte se jistého překvapení. Jestli bude příjemné, necháme už na vás…

Darky 13 (1)

Oblíbenec i v náročné německé kuchyni

Představme si tedy Chiavalon Romano, doplněk nejen pro klasické německé stolování. Domácnosti našich západních sousedů se nespokojí s ničím, co by neodráželo vysokou kvalitu. Repertoár je přitom široký tak, že u jednoho stolu nedohlédneme! Lososí tatarák, ale také krevety, mozzarella, kváskový chleba, rybí speciality a zeleninové dobroty v jednom. A v neposlední řadě také aroma, ve kterém se snoubí bylinky a ovoce. Není divu, že tato značka patří mezi nejlepší olivové oleje světa, což dokazuje i sbíráním řady ocenění na prestižních soutěžích. Jednou přivoníte, ochutnáte a dost možná už nebudete chtít jinak. Takové je kouzlo Istrie, seznamte se!


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup